img_9 img_10Kan man ju ägna åt att baka frallor. Hur gammal blev inte jag nu då?!

Haha, men det är kul. Första gången jag gör någon form av bröd som inte är fyllt med socker eller fullproppat med choklad. Testar mig på Åses frukostfrallor, är LCHF bröd som kan göras som formfranska att rosta också. Min mage skriker neeeeeeej när jag vill ha vanligt bröd till frukost, den gillar inte det längre. Så tänkte testa ifall det här brödet är lika gott som det sägs.

Efter det här överväger jag på riktigt att lägga mig för att sova till jag ska åka till introkvällen. Är så sjukt trött men kan inte sova fast jag har tid till det, helt slut i kroppen. Imorgon börjar min jobbhelg, de sista timmarna att kriga mig igenom. Har gjort allt annat än varit ledig mina lediga dagar den här veckan, kommer få krypa hem på söndag men det funkar ju det också.

Tapetkillarna kom hit 10.45, lämnade slipmaskinen och sen åkte dom igen. Förstår dom, vem hade velat slipa allt på en gång och ha tapetserat färdigt hela hallen på en dag när man kan dra ut på jobbet i flera dagar?