Om mig & lisasonjamarie.se

Jag gissar på att de flesta som kikar in här har varit förbi tidigare eller vet vem jag är sedan tidigare. Bloggen har hängt med i många år men 2019 kraschade sidan och det gamla arkivet försvann.

Tycker inte om att beskriva mig själv men nån form av presentation måste jag ändå få ihop här om det nu kikar in någon som inte vet vem jag är. Lisa heter jag och är 26 år gammal. Jag delar livet med Rickard som jag dragit med mig sedan 2011 då vi tyckte att bli ihop med en klasskompis på gymnasiet var en bra idé. Sedan dess har det hänt en del – vi har blivit hundägare, blivit sambos, förlovat oss, blivit föräldrar, gift oss och blivit föräldrar igen.

Och nu under 2020 har vi tagit klivet in i ett nytt kapitel i livet, vi har blivit husägare! Vi lämnade lägenheten i stan för huset i byn. Luleå byttes mot Älvsbyn. Ett nytt kapitel

Det är är inget socialt medie, något perfekt flöde med proffsiga bilder. Det här mitt, inget socialt här inte. Här kommer det gnällas, klagas, skrytas och svamlas. Här kan jag vara precis hur egoistisk jag vill. Det här är mitt.

Ungefär så. Frågor eller funderingar, släng iväg en kommentar. Välkommen!


Tillägg angående lösenordskyddade inlägg:
Det kan hända att en del inlägg kommer att vara lösenordskyddade, har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra. Men om det blir så är det inte för att inläggen är privata utan för att jag vill kontrollera vilka som kan se till exempel vissa bilder på barnen eller ta del av vissa texter.


Det är bara att fråga mig om lösenordet så får du det!
Det är inte till för att hålla ute inlägg från er som läser utan mer kontrollera lite, till exempel att det inte dyker upp på google sökningar eller så.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *