Det ordnar sig

Lite roligt att jag skrev att jag hoppades att 2020 skulle vara ett år där bitar faller på plats för oss. Årets första månad är strax över och det har hänt massor. Flera bitar har redan hittat sin plats.

Jag började jobba igen för några veckor sen, började med bara helger för att se hur det skulle gå att växla föräldraledigheten med Clara aka världens mammigaste. På Sunderby sjukhus finns två ortopedavdelningar, nu började jag jobba på den andra – inte den jag jobbat på innan Clara föddes. Var lite nervös för det, saknade mina gamla kollegor och det kändes väldigt sorgligt att komma tillbaka men samtidigt inte tillbaka.

Men det har gått himla fint. Det är ett härligt gäng att jobba med även på den här avdelningen och jag tycker verkligen att ortopeden är en rolig arbetsplats. Fast jag har haft lite ont i magen med att flytten kom lite hastigt precis då jag precis börjat arbeta och skrivit min anställning till september.

Men jag hade ett riktigt bra samtal med min chef idag, kändes som flera kilon lättade från mina axlar. Det var inga problem att gå upp till 75% nu och sedan korta mitt vikariat. Jag har sökt semestervikariat i Älvsbyn och det verkar inte vara några problem. Jag kommer att pendla till Sunderbyn första veckorna efter flytten (eget val) och sedan får vi se var jag hamnar i byn, jobb verkar jag då inte behöva oroa mig över. Rickard fortsätter pendla till sitt jobb i Luleå och tar huvudansvaret för föräldraledigheten fram till Clara skolas in på förskolan efter sommaren. Så som planen ser ut nu, vi får väl se om den håller eller ändras.

Nu börjar de flesta frågetecknen kring flytten att ordna till sig och snart kan vi gå all in på att rensa, packa och drömma. Vi har fått bekräftelse på att lägenheten är uppsagd, handpenningen för huset är betald och vi har köpt flyttkartonger. Känns som dom här tre månaderna kommer springa förbi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *