Äntligen hemma

Nu har vi flyttat! Nu bor vi i huset i Älvsbyn. Det känns inte så konstigt som jag hade tänkt mig, det känns verkligen som hemma. Det känns som att vi är på rätt plats, jag trivs väldigt bra. Igår kom hunden hem efter att ha varit hos mina föräldrar sen i torsdags, då hon är lätt stressad var det skönast för alla om hon slapp allt bärande av möbler och kartonger. Det var lite som att flytten blev komplett när hon kom hem.

Det som däremot känns konstigt var att städa ur lägenheten. Att stiga in i det som varit vårt hem länge och nu bara var ett tomt skal. Idag skulle vi tillsammans varit dit på besiktningen och sedan lämnat nycklarna men då jag samlat på mig lite för många covid-symtom och inte känner mig så pigg så håller jag mig hemma. Det känns lite tråkigt, ville på något sätt säga hej då till det som varit hemma. Men nu är den godkänd och nycklarna inlämnade.

Att få ordning här i huset kommer att ta ett tag, det har vi räknat med då vi båda jobbar och vi såklart försöker prioritera tid med barnen högre. Men det börjar sakta se ut som ett hem åtminstone. Vi fick nyckeln förra måndagen och körde några släp hit flera dagar förra veckan sen på fredagen gick sista lasset. Sen dess bor vi här.

Jag har pendlat till jobbet två dagar, det gick bra. Det är ganska trivsamt. Behöver bara åka ca 15 minuter tidigare än då jag åkt buss porsön – sunderbyn så tidsmässigt är det ingen större skillnad. Mötte inte en bil när jag körde till jobbet tidigt som attans i söndags men däremot mötte jag en jättefin tjäder som tog sig en promenad mitt ute i ingenstans. Det var uppiggande. Jag älskar det här. Trivs redan så bra.

Nu ska jag försöka packa upp en kartong innan lillan där vaknar. Hon sover så gott på dagarna ute på altanen och Caspian har börjat ta sovmorgon varje dag, är de inte den friska bya luften så säg? 😉 Haha! Puss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *