Sådärja, nu börjar de väl bli nå

Nu tror jag det börjar bli lite ordning, nästan förstått mig på allting. Känner mig jäkligt gammal. Skulle skriva en presentation (utifall nån ny stackare hittar hit) och fick en gnutta åldersnoja av att tänka tillbaka på att bloggandet följt med mig sen kanske… 2007? Kan det varit då jag skaffa den först bloggen? Det är 12 år sen mina vänner! TOLV ÅR! Hör ni hur länge det är? Känns ju som det var nyss jag var 12 år gammal själv.

Jag har tänkt ta upp bloggandet en tid nu och när jag väl tänkte ta tag i det så hade bloggen kraschat. Eller temat hade låst sig. Eller nånting. Kom inte åt den och enklast var att bara radera allting.

Och det känns bra. Jag har tröttnat på sociala medier, vill ha tillbaka mitt egna lilla space. Speciellt nu då jag är gravid igen så finns det tusentals grejer man vill tjata, skryta, fundera och gnälla över men känns inte som sociala medier är mitt ställe för de. Så då dammar jag av bloggen igen.

Det lär bli en hel del vardagsgnäll, graviditetskrämpor, bebisbilder, djupa funderingar och allt annat oplanerat man kan slänga ihop i ord när man är frustrerad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *