Alltid solsken hos oss

Det blev gult. Har hunnit måla ett varv med gult i husvagnen och jag är så nöjd! Hade rejäl ångest när jag klev ut från färghandeln med en liter dyrjävla färg i en nyans som kunde bli alldeles för mycket. Rickard gillar diskreta färger så från början var gult ett big no no men till slut gav han sig och jag fick välja helt själv, vet inte om det var för att jag lyckades sälja in gul eller om han tröttnade 😉

Tänker mig att i övrigt är vi väldigt inställda på vitt, grått och svart. Och tapeten längst fram i vagnen är så liten, när fönsterlister och gardiner kommer upp igen så är det inte mycket alls av väggarna som syns. Då tror jag en klar, glad gul färg blir väldigt fint mot allt det gråa.

Gardinerna blir gråa, rullgardinerna svarta, bordet svarta och på golvet blir det en grå heltäckningsmatta. Så det gula, wow! Jag tror på det.

Men nu börjar det vara dags att packa ihop projekten och ringa runt för husvagnsplats, vilket är lite bökigt när vi är sent ute. Köper man husvagn i slutet av sommaren blir det så höhö. Men i värsta fall kommer den att stå ute i vinter, det överlever den ju.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *