Hej 2020!

Sammanfattade året 2019 på Instagram, kopierar det rakt av hit.

”I mitt huvud såg jag tillbaka på en helvetesgraviditet, en trotsig 3-åring, en arg bebis och ett väldigt litet tålamod. Men mitt fotoalbum säger annat, det var ett fint år ändå. Caspian älskar att vara storebror trots att Clara tog platsen som familjens chef redan innan hon kom ut i världen. Han har vuxit så mycket det här året, han är klok och påhittig. Lillasyster är en bestämd tjej den största personlighet jag mött och hon har utmanat sina föräldrar sen första andetaget. Men jag ser fram emot vilka utmaningar som väntar nästa år. Det här året innehöll så mycket kärlek och skratt att 2020 har en del att leva upp till”

Jag tackar för ett otroligt år, det innehöll verkligen allt. Det var tungt, det var kärleksfullt, det var roligt, det var lyckligt, det var kämpigt. Vi blev en familj på fyra och jag är så tacksam över att vi fick Clara. Det känns så fantastiskt att ha fått ge Caspian ett syskon. En lillasyster som han älskar mer än allt annat, hon strålar när hon ser honom och det bubblar i mitt hjärta varje gång jag ser dom busa tillsammans.

Jag ser fram emot det kommande året, jag tror att det här kommer vara ett år där bitar faller på plats för oss. Jag hoppas det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *